Zeta Turism

Vacante pentru fiecare
Agentia de Turism ZETA - Tudoran Rodica Jeana
Tel : 0744 665958 ; 0723 326018 Fax: 0241 665958
E-mail: zeta.co@xnet.ro; http://zetaturism.blogspot.com

REDUCERI

SE ACORDA REDUCERI
INTRE 1-5%

DE LA PRETUL AFISAT

TURCIA - informatii


Turcia –Informatii
TURCIA
Suprafata: 814.578 km. patrati
Capitala: Ankara
Populatia: 71.517.100
Limba: turca
Religia: 99% musulmana
Moneda: noua lira turceasca -YTL
Greutati si masuri: metrice
Electricitate: 220V
Ora: aceeasi cu a Romaniei

 “A calatori inseamna mai mult decat a vedea obiective turistice; este o schimbare continua, profunda si permanenta, in insasi ideea de “A TRAI”…..asa ca traieste, calatoreste si descopera ORIENTUL vecin cu tine, cu tot ce are mai bun sa iti ofere: oameni si locuri noi, obiceiuri si traditii, mentalitati si stiluri de viata diferite, toate intr-o singura tara  ce iti va parea noua si totusi veche de cand lumea – TURCIA.
O “cafea” aromata aburind in ibric, o “narghilea” ce fumega lenesa imprastiindu-si mirosul fructat, o masa copioasa ce trebuie sa contina cel putin niste “musaca”, “sarmale” sau “chebap” sau macar o “balaclava” sau un “cataif”, localuri pline de viata cu “musterii” cu “chef” de distractie, ce stau la “taifas” cu orele si care la plecare lasa “bacsisuri” generoase multumiti de atmosfera placuta si destinsa, ….cam asa ti-ai imaginat TURCIA si tu, nu-I asa? Bineinteles ca ai dreptate draga Calatorule, Turcia este toate aceste lucruri dar si multe, multe altele:
-          Turcia e singura tara democratica din lume a carei populatie majoritara este de credinta Islamica.
-          Istanbulul (primul oras ca marime) este singurul oras din lume situat pe doua continente (Asia si Europa)
-          Doua dintre cele 7 minuni ale lumii antice (templul zeitei Artemis si Mausoleul din Halicarnas)se afla te teritoriul ei
-          Contrar a ceea ce se crede, faimoasele lalele au ca tara de origine Turcia si nu Olanda.
-          Turcia a adus pentru prima oara cafeaua in Europa
-          Homer s-a nascut in Izmir, si descrie in faimosul sau poem epic- Iliada- bataliile purtate pentru cucerierea orasului Troia (localizat de asemenea in aceasta tara)
-          Aesop - autorul faimos pentru fabulele sale- s-a nascut in Anatolia
-          Sfintii Ion, Nicolae si Petru au locuit si ei in sudul Anatoliei, iar faimoasa Arca a lui Noe, se pare ca la sfarsitul pototpului s-a oprit in varful muntelui Ararat, in estul Turciei.
-          Bazarul Mare din Istanbul are o vechime de 540 de ani, 22 de intrari, 64 de strazi acoperite, 4000 de magazine si peste 25.000 de lucratori.
Cu tarmurile brazdate de 3 mari (Marea Egee, Mediterana si Marea Neagra), Turcia este tara de pe 2 continente, amestecul picant  intre Est si Vest, oriental si moden, un pamant al miturilor, un leagan al civilizatiilor, unde oricat de pretentios ai fi draga Calatorule, gasesti cu siguranta ceva pe gustul tau, fie ca e vorba de bucatele delicioase, bazarele vibrante, ospitalitatea calda a localnicilor, peisajele ce te lasa fara respiratie, facilitatile de recreere de inalta clasa sau splendoarea arhitecturala a moscheelor si castelelor.
TURCIA - KUSADASI
-          PLECARI IN FIECARE MARTI –  9 NOPTI  din Bucuresti
Ziua 1 CATRE TURCIA…Intalnire cu insotitorul de grup la ora 5:30 in parcarea Ateneului Roman (rest. Cina). Plecare ora 06:00 pe traseul Bucuresti - Giurgiu - Ruse – Stara Zagora – Svilengrad – Capitan Andreevo – Edirne – Eceabat – Canakkale (se traverseaza Stramtoarea Dardanele ½ h. cu ferry-boat-ul), cazare in Canakkale la hotel 3* .
Ziua 2  IZMIR – KUSADASI Mic dejun.  Sosire in Kusadasi in jurul pranzului. Dupa efectuarea formalitatilor de cazare (dupa ora 14.00), timp liber pentru odihna, pentru plaja sau pentru descoperirea atractiilor turistice ale statiunii. Kusadasi, oras cu straveche cultura si civilizatie, azi cu 50.000 de locuitori si cladiri moderne si cochete, este una dintre cele mai renumite statiuni de pe litoralul turcesc de la Marea Egee. Aici trebuie neaparat sa vizitati cetatea de pe Insula Porumbelului (legata printr-un promontoriu de statiune), Bazarul (unde va puteti pierde in paradisul cumparaturilor) şi Kervansarayul (cel mai vechi restaurant din statiune).
Ziua 3 – 8  KUSADASI
Puteti face plaja, shopping sau puteti explora cateva din frumusetile Turciei participand la excursii optionale:
EXCURSIE LA EFES - orasul antic. Excursie pe coasta de sud a Turciei, orasul care gazduieste una dintre cele 7 minuni ale lumii antice - Templul zeitei Artemis. Putem vizita Marele Teatru (cu o capacitate de 25.000 locuri), Biblioteca lui Celsius, Templul lui Hadrian si Fantana lui Traian
EXCURSIE LA PAMUKKALE - terasele de calcar. Admiram una dintre minunile reliefului pamantului - cascadele din calcar, precum si cea mai originala piscina din Turcia - piscina Cleopatrei. Vizitarea teraselor de la Pamukkale ne prilejuieste descoperirea vechiului oras Hierapolis. Astazi putem admira: Teatrul, Biserica Bizantina, Martiriul Sf. Filip, Drumul de marmura, Templele, Necropolele, Poarta Bizantina si Arcul lui Domitian.
PETRECETI TURCESTE – Puteti petrece o seara placuta la un spectacol organizat in cel mai vechi castel din Kusadasi- Kervansaray. Veti lua parte la momente artistice cu specific turcesc: dansuri populare turcesti, energici dansatori cazaci si vestitele dansatoare din buric.
EXCURSIE IN INSULA SAMOS  – La numai 2 km distanta de tarmul Turciei puteti  vizita aceasta superba insula greceasca ce face parte din grupul Sporadelor. Considerata in mitologia greaca drept Casa zeitei Hera, Samos pastreaza inca o bogata mostenire a culturii antice. Tot aici s-a nascut si Pithagora.  Se spune ca cele mai vechi situri arheologice de pe insula sunt mai vechi cu 100 de ani decat cele din Atena.
PICNIC PE VAPOR – plimbare cu vaporasul pe Marea Egee – Turcia este renumita pentru frumusetea tarmurilor iar aceasta plimbare va ofera ocazia de a o descoperi in toata splendoarea ei. Statiunea Kusadasi detine unul dintre cele mai mari porturi de yahturi de pe coasta egeeana, impozante vase de croaziera acostand aici in fiecare an.
PARCUL ACVATIC ADALAND – unul dintre cele mai mari din Europa. Situate in inima naturii, parcurile de apa satisfac cele mai exigente preferinte. O zi petrecuta in cadrul parcului va da sansa de a imbina o zi de plaja cu una de distractii. Ideal pentru familiile cu copii … si nu numai.
Ziua 9 CATRE ROMANIA…
Dimineata check–out in jurul orei 10.00. Program liber pentru ultimele cumparaturi. Dupa-amiaza ne vom imbarca in vederea deplasarii pe traseul de retur spre casa Kusadasi – Izmir – Canakkale -  cazare in Canakkale la hotel 3*
Ziua 10 DIN NOU ACASA!!!
Mic dejun.  Deplasare pe traseul Canakkale - Eceabat (se traverseaza Stramtoarea Dardanele ½ h. cu ferry-boat-ul) – Edirne - Capitan Andreevo – Svilengrad - Stara Zagora – Ruse – Giurgiu – Bucuresti.
 Sosire in Bucuresti in functie de trafic.
SE ASIGURA TRANSFERURI DIN TARA
       Orele de imbarcare sunt informative si pot suferi modificari in functie de trafic. Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de intalnire cu cel putin 30 de minute inainte de ora stabilita.
Grupul NU VA ASTEPTA  turistii care intarzie la imbarcare                                                                                                              


KUSADASI
HOTEL VERA SANTA MARIA 4* : http://www.verasantamaria.com
Pana in anul 2009 cand a fost complet renovat, hotelul purta numele de Vera Le Prince Ada, insa o data cu renovarea a fost clasificat la 4*, iar serviciile si facilitatile acestuia s-au imbunatatit. Hotelul se alfa la 5 minute de plaja Pygale (ofera insa transfer gratuit la paja) si la 3 km de centrul statiunii Kusadasi. Facilitati precum: sauna, sala de fitness, baia turceasca iti vor face vacanta mai placuta.  Dotarile si serviciile hotelului includ insa si  masaj, piscina cu sectiune pentru copii, teren de tenis cu nocturna, tenis de masa, biliard, minibaschet, minivolei, internet, mini-market, 2 restaurante, bar la piscina, snack bar, miniclub si animatie pe tot parcursul zilei.
Cele 168 de camere sunt impartite in 3 corpuri de cladiri si au vedere catre piscina sau gradina. Toate camerele sunt dotate cu: baie cu dus sau cada, uscator de par, telefon, TV satelit, aer conditionat, balcon, seif (contracost), insa pentru tine am ales special camere in cladirea principala pentru a fi cat mai aproape de toate facilitatile puse la dispozitie de catre hotelier.
DATE DE PLECARE
MASA
DUBLA
TRIPLA
COPIL
00 – 12.99 ANI
INDIVIDUAL
(intrare Miercuri)

08.06; 15.06
ALL INCLUSIVE
315 €
294 €
126 €
210 €

22.06; 14.09
ALL INCLUSIVE
341 €
320 €
126 €
236 €

29.06; 06.07; 07.09
ALL INCLUSIVE
362 €
341 €
126 €
257 €

13.07; 31.08
ALL INCLUSIVE
388 €
367 €
126 €
283 €

20.07; 27.07; 03.08; 10.08; 17.08; 24.08
ALL INCLUSIVE
409 €
388 €
126 €
304 €

PRETUL INCLUDE:
NU SUNT INCLUSE IN PRET:
-  transport autocar clasificat 3*
-  7 nopti cazate + All inclusive
-  2 nopti cazre + Mic Dejun la Canakkale
-  Asistenta turistica pe perioada sejurului
-  Insotitor de grup din/spre Romania
-      Asigurare medicala de calatorie
-      Taxele de intrare la obiectivele turistice
-      Alte taxe si cheltuieli personale
-      Bilet ferry boat 5 €/persoana (dus-intors)
-      Programme optionale

KUSADASI
Hotel Atlantique Holiday Club 3* : www.atlantiqueclub.com    ….. un paradis al vacantelor, la doar 8 km de centrul statiunii Kusadasi, situat pe cea mai frumoasa plaja din regiune, Long Beach . Complexul, renovat in 2010, se intinde pe o suprafata de 30.000 m2 unde te poti bucura de verdeata, nisip fin, mare si soare la un loc.
             Cu cele 2 piscine cu sectiuni pentru copii si tobogane, terenurile de tenis, volei si baschet sau sporturile acvatite pe care le poti practica, nici nu iti vei da seama cand trece ziua, iar seara  te poti relaxa la unul dintre cele  4 baruri sau de ce nu chiar la unul dintre  restaurantele hotelui. O echipa profesionista de animatori se va ocupa ca vacanta ta sa fie una de neuitat, antrenandu-te in activitati care mai de care mai amuzante si mai incitante pe tot parcursul zilei.
            Toate cele 385 de camerele moderne, decorate cu bun gust, au vedere la mare sau gradina si piscina, balcon, baie cu dus, uscator de par, TV, aer conditionat, telefon.

DATE DE PLECARE
MASA
DUBLA
TRIPLA
COPIL
00 – 12.99 ANI
INDIVIDUAL
(intrare Miercuri)
08.06; 15.06
ALL INCLUSIVE
289 €
268 €
126 €
184 €
22.06; 14.09
ALL INCLUSIVE
310 €
289 €
126 €
205 €
29.06; 06.07; 07.09
ALL INCLUSIVE
331 €
310 €
126 €
256 €
13.07; 31.08
ALL INCLUSIVE
362 €
341 €
126 €
257 €
20.07; 27.07; 03.08; 10.08; 17.08; 24.08
ALL INCLUSIVE
383 €
362 €
126 €
278 €

1. In momentul rezervarii se va achita un avans de 30%, diferenta putand fi achitata cu pana la 20 de zile inainte de plecare.
2. Se poate achita si in lei la cursul BNR din data efectuarii platii + 2% coeficient de risc valutar.
3. Asezarea in autocar va fi realizata de catre insotitorul de grup conform diagramei de imbarcare (in ordinea inscrierii turistilor in agentie)
4. Tarifele pentru excursiile optionale sunt informative,  zilele in care acestea se efectueaza se pot schimba in functie de orarul obiectivelor turistice.
5. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul sau si de a-i permite parasirea teritoriului.
6. Clasificarea unitatilor de cazare de pe teritoriul tarilor vizitate corespunde  normelor locale de clasificare.
7. La punctele de frontiera se va prezenta pasaport valabil pe durata sejurului sau carte de identitate valabila pe durata sejurului. In cazul in care nu exista carte de identitate (vezi regimul minorilor), este obligatorie detinerea pasaportului.
8. Minorii care calatoresc insotiti de unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la frontiera acordul parental al parintelui care nu insoteste minorul, obtinut la notariat. Minorii care calatoresc neinsotiti de nici unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la punctul de frontiera acordul parental al ambilor parinti, obtinut la notariat, iar adultul insotitor trebuie sa detina cazierul judiciar valabil. Pentru mai multe informatii actualizate va rugam accesati www.politiadefrontiera.ro !!!
9. Cazarea turistilor se face incepand cu ora 14.00 ( in functie de disponibilitate), iar eliberarea camerelor se face in ziua plecarii la ora 9.00.
TURCIA
                    MARMARIS –
Marmaris :
‘’ Lumea este o carte, iar cel ce nu calatoreste, citeste doar o pagina’’ …adauga inca o pagina celor  ‘‘citite’’ de tine si lasa-ne sa-ti dezvaluim Marmaris-ul.
Situata intr-un golf adapostit, in partea de Sud Vest a Turciei, la locul de intalnire dintre Marea Mediterana si Marea Egee  si beneficiind de unul dintre cele mai mari porturi naturale din lume, statiunea Marmaris te intampina cu farmecul sau cosmopolit.
Desi acum 20 de ani era doar un mic sat de pescari, iata ca mica ratusca s-a transformat intr-o lebada superba.  Marmaris face parte din Riviera turceasca si este considerata una dintre cele mai frumoase statiuni din aceasta tara, fiind inconjurata pe toata durata anului de o simfonie verde-albastra, cu dealurile inverzite ce cateodata se opresc direct in mare. Destinatia ideala pentru iubitorii de soare, Marmaris este exact ceea ce cauti daca esti pasionat de scufundari, inot si pescuit, daca practici sporturi nautice sau iti place sa navighezi.
Daca energia ta este inca la cote maxime, fii convins ca si seara vei avea de unde sa alegi in materie de restaurante, cluburi sau cafenele. Turcii sunt niste oameni pentru care buna dispozitie si distractia sunt la ordinea zilei…sau serii. Doar nu o sa pleci din Marmaris fara sa iei parte la dansurile orientale, specifice locului, mai ales ca se spune ca dansatoarele lor pot determina pe oricine sa invete sa danseze….turceste !
PLECARI IN FIECARE MARTI – 9 NOPTI din Bucuresti
Ziua 1 CATRE TURCIA…
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 5:30 in parcarea Ateneului Roman (rest. Cina). Plecare ora 06:00 pe traseul Bucuresti - Giurgiu - Ruse – Stara Zagora – Svilengrad – Capitan Andreevo – Edirne – Eceabat – Canakkale (se traverseaza Stramtoarea Dardanele ½ h. cu ferry-boat-ul) – Akcay , cazare in Akcay la hotel 3* .
Ziua 2  IZMIR - MARMARIS        
Mic dejun.  Sosire in Marmaris in jurul pranzului. Dupa efectuarea formalitatilor de cazare (dupa ora 14.00), timp liber pentru odihna, pentru plaja sau pentru descoperirea atractiilor turistice ale statiunii. Marmaris, oras cu straveche cultura si civilizatie, este situat intr-un superb golf la locul de intalnire dintre Marea Egee si Marea Mediterana. Inca din prima zi va iesi in evidenta simetria si naturaletea acestei statiuni. Padurile ce acopera muntii din jur formeaza o linie despartitoare intre cer si nisip.Portul, aproape perfect natural (Marmaris Netsel) este unul din cele mai importante din Turcia si face legatura cu statiunea Içmeler prin asa-numitele taxiuri acvatice.
Ziua 3 – 8  MARMARIS
Puteti face plaja, shopping sau puteti explora cateva din frumusetile Turciei participand la excursii optionale:
EXCURSIE LA DALYAN - Puteti petrece o intreaga zi in Delta Dalyan, faimoasa pentru baile sale sulfuroase termale. Delta gazduieste anticul oras Caunos cu renumitele sale morminte in stanca. Tot aici se afla si renumita Plaja a Testoaselor, o portiune ocrotita si frecventata de specia de testoase marine Caretta (testoase gigant).
EXCURSIE IN INSULA RHODOS  – O zi in care puteti vizita doua tari: Grecia si Turcia! In Rhodos, una dintre cele mai faimoase insule ale Greciei veti imbina cultura si istoria elena cu aventura cumparaturilor. Si daca tot sunteti acolo nu uitati sa vizitati Castelul Rhodos.
EXCURSIE IN INSULA CLEOPATRA SI GOLFUL GOKOVA  – O zi speciala pe o insula speciala! Legenda spune ca nisipul alb de aici a fost adus special din Egipt de catre Marc Antonius pentru iubita sa Cleopatra, pentru a-i demonstra afectiunea. Celor ce isi doresc sa fie pentru o zi precum Antonius si Cleopatra nu le ramane decat sa viziteze aceste locuri.
TURUL MARMARISULUI CU VAPORUL – plimbare cu vaporasul in jurul coastei Marmarisului. In acesta zi puteti vizita golfuri izolate unde veti putea inota in apa limpede. Pranzul va fi oferit pe puntea vaporului. Turcia este renumita pentru frumusetea tarmurilor iar aceasta plimbare va ofera ocazia de a o descoperi in toata splendoarea ei.
EXCURSIE LA PAMUKKALE - terasele de calcar. Admiram una dintre minunile reliefului pamantului - cascadele din calcar, precum si cea mai originala piscina din Turcia - piscina Cleopatrei. Vizitarea teraselor de la Pamukkale ne prilejuieste descoperirea vechiului oras Hierapolis. Astazi putem admira: Teatrul, Biserica Bizantina, Martiriul Sf. Filip, Drumul de marmura, Templele, Necropolele, Poarta Bizantina si Arcul lui Domitian.
EXCURSIE LA EFES - orasul antic. Excursie pe coasta de sud a Turciei, orasul care gazduieste una dintre cele 7 minuni ale lumii antice - Templul zeitei Artemis. Putem vizita Marele Teatru (cu o capacitate de 25.000 locuri), Biblioteca lui Celsius, Templul lui Hadrian si Fantana lui Traian
PETRECETI TURCESTE – Puteti petrece o seara placuta la un spectacol organizat. Veti lua parte la momente artistice cu specific turcesc: dansuri populare turcesti, energici dansatori cazaci si vestitele dansatoare din buric.
Ziua 9 CATRE ROMANIA…
Dimineata check–out in jurul orei 10.00. Program liber pentru ultimele cumparaturi. Dupa-amiaza ne vom imbarca in vederea deplasarii pe traseul de retur spre casa Marmaris – Izmir – Canakkale – Akcay cazare in Akcay la hotel 3*
Ziua 10 DIN NOU ACASA!!!
Mic dejun.  Deplasare pe traseul Akcay - Eceabat (se traverseaza Stramtoarea Dardanele ½ h. cu ferry-boat-ul) – Edirne - Capitan Andreevo – Svilengrad - Stara Zagora – Ruse – Giurgiu – Bucuresti.
 Sosire in Bucuresti in functie de trafic.
       Orele de imbarcare sunt informative si pot suferi modificari in functie de trafic. Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de intalnire cu cel putin 30 de minute inainte de ora stabilita.
Grupul NU VA ASTEPTA  turistii care intarzie la imbarcare

CLUB HOTEL DIANA 3*: http://www.clubhoteldiana.com . Proaspat renovat in 2010 hotelul este alcatuit din 4 cladiri. In incinta vei gasi 3 baruri, 3 piscine, salon de coafura, centru fitness, baie turceasca, salon de masaj, jacuzzi, terenuri de baschet si volei, teren de joaca pentru copii, mese de ping pong, darts si biliard.
Hotelul iti asigura transportul zilnic spre Ic Meler unde dispune de propria plaja, cu sezlonguri, saltele si umbrele, toate oferite gratuit turistilor sai.
O echipa priceputa de animatori se va ocupa ca vacanta ta sa fie una memorabila, antrenadu-te in activitati care de care mai amuzante si mai incitante.
In camera dotata cu AC, uscator de par, balcon, antena satelit, baie cu dus si seif (contra-cost) ti se face curat zilnic, iar prosoapele sunt schimbate de 2 ori pe saptamana.

DATE DE PLECARE
MASA
DUBLA
TRIPLA
COPIL
00 – 12.99 ANI
INDIVIDUAL
(intrare Miercuri)
08.06 ; 15.06
ALL INCLUSIVE
289 €
268 €
126 €
184 €
22.06; 14.09
ALL INCLUSIVE
310 €
289 €
126 €
205 €
29.06; 06.07; 07.09
ALL INCLUSIVE
352 €
331 €
126 €
247 €
13.07; 31.08
ALL INCLUSIVE
383 €
362 €
126 €
278 €
20.07; 27.07; 03.08; 10.08; 17.08; 24.08
ALL INCLUSIVE
404 €
383 €
126 €
299 €


HOTEL GREEN NATURE RESORT&SPA 5*: http://www.hotelgreennature.com                              Te intampina cu o priveliste superba asupra Marmaris-ului, unde verdele si albastrul se intalnesc in armonie totala. Situat langa o padure de pini, la aproximativ    500 m de mare si la 3 km de centrul orasului Marmaris, hotelul are 630 de camere si ofera gratuit facilitati precum: ascensoare, 2 piscine exterioare, 2 piscine exterioare pentru copii, 1 piscina interioara, 5 tobogane, 3 restaurante, 4 baruri, 1 snack-bar, fitness, sauna, baie turceasca, masa de tenis, terenuri pentru volei, tenis si baschet, animatie, transport gratuit catre plaja din Ic Meler.Contra-cost mai poti beneficia si de: coafor, salon de infrumusetare, jacuzzi, masa de billiard, internet café si multe altele.
Pentru  micutii tai hotelul a pregatit  locuri speciale de joaca, cei mici fiind stimulati cu jocuri atractive, distractive si pline de imaginatie. Mini discoteca organizata  in fiecare seara le va ocupa cu siguranta timpul in mod placut, in timp ce tu te vei putea relaxa stiind ca cei mici sunt pe maini sigure.
Camere ofera un confort sporit cu facilitati multiple:  baie cu dus sau cada, aer conditionat centralizat, seif(contra-cost), uscator de par, telefon, minibar, balcon, TV satelit.

DATE DE PLECARE
MASA
DUBLA
TRIPLA
COPIL
00 – 12.99 ANI
INDIVIDUAL
(intrare Miercuri)
08.06 ; 15.06
ALL INCLUSIVE
420 €
399 €
126 €
315 €
22.06; 14.09
ALL INCLUSIVE
441 €
420 €
126 €
336 €
29.06; 06.07; 07.09
ALL INCLUSIVE
457 €
436 €
126 €
352 €
13.07; 31.08
ALL INCLUSIVE
488 €
467 €
126 €
383 €
20.07; 27.07; 03.08; 10.08; 17.08; 24.08
ALL INCLUSIVE
520 €
499 €
126 €
415 €

HOTEL PASA BEACH 4*: http://www.pasabeach.com . In Marmaris, aceasta locatie extraordinara, vei gasi cateva locuri unde eleganta nemuritoare, stilul specific si curtoazia specifica Lumii Vechi sunt inca vii si vibrante.
Luxosul hotel Pasa Beach iti va atrage atentia din prima: un hotel de 4 stele, situat direct pe plaja, inconjurat de gradini . Cele 427 de camere toate dotate cu AC, balcon, baie cu dus sau cada, uscator de par, antena satelit, minibar si telefon iti ofera tot confortul de care ai nevoie pentru o vacanta de care iti vei aminti mult timp cu placere. Ca si facilitati generale ale hotelului vei gasi : parcarea, baia turceasca, sauna, jacuzzi-ul, sala de sport, discoteca, mesele de ping pong si biliard, terenurile de baschet si tenis,  AC-ul in zonele publice, serviciile de masaj, piscina exterioara cu tobogan, cea pentru copii, precum si cea interioara.
DATE DE PLECARE
MASA
DUBLA
TRIPLA
COPIL
7 – 12.99 ANI
INDIVIDUAL(intrare Miercuri)

08.06 ; 15.06
ALL INCLUSIVE
420 €
399 €
305 €
315 €

22.06; 14.09
ALL INCLUSIVE
441 €
420 €
325 €
336 €

29.06; 06.07; 07.09
ALL INCLUSIVE
457 €
436 €
341 €
352 €

13.07; 31.08
ALL INCLUSIVE
488 €
445 €
373 €
383 €

20.07; 27.07; 03.08; 10.08; 17.08; 24.08
ALL INCLUSIVE
520 €
475 €
404 €
415 €

PRETUL INCLUDE:
NU SUNT INCLUSE IN PRET:
-  transport autocar clasificat 3*
-  7 nopti cazate + All inclusive
-  2 nopti cazre + Mic Dejun la Akcay
-  Asistenta turistica pe perioada sejurului
-  Insotitor de grup din/spre Romania
-      Asigurare medicala de calatorie
-      Taxele de intrare la obiectivele turistice
-      Alte taxe si cheltuieli personale
-      Bilet ferry boat 5 €/persoana (dus-intors)
-      Programme optionale

Turcia - BODRUM 
Localizare                                                                                                                                                      Situat pe o peninsula minunata, orasul Bodrum, casa a faimosului istoric grec Herodot, este cunoscut mai bine in zilele noastre ca o destinatie turistica faimoasa, atat pentru turci cat si pentru straini.                                                                                                                            Atractii Turistice                                                                                                                                                                                                          Pe coasta sudica a peninsulei sunt plajele de nisip auriu de la Bardakci, Gumbet, Bitez, Ortakent Yahsi, Karaincir, Bagla si Akyarlar, iar pe partea vestica Gumusluk, Yalikavak si Turgut Reis. In partea nordica puteti descoperi mici sate de pescari la Turkbuku, Golkoy si Gundogan.  Bodrum este locul ideal pentru cei ce iubesc istoria. De aici se pot vizita Castelul Sf. Petru, Mausoleul din Halikarnas si se pot face excursii in insula greceasca Rhodos. De asemenea se pot vizita: Pamukkale, Efes, Casa Sf. Fecioare Maria



Hotel Golden Beach
HOTEL GOLDEN BEACH http://www.kusadasi.ro/imagini/stele-1.gifhttp://www.kusadasi.ro/imagini/stele-1.gifhttp://www.kusadasi.ro/imagini/stele-1.gifhttp://www.kusadasi.ro/imagini/stele-1.gif- 299 EUROOferta speciala Bodrum ce include transportul cu avionul de la Bucuresti, transfer, cazare in Dubla Standard pentru 7 nopti cu masa all inclusive la Hotel Golden Beach.
Plecari: 28 Mai


Hotel Sardunya & Petunya Club
HOTEL SARDUNYA & PETUNYA http://www.kusadasi.ro/imagini/stele-1.gifhttp://www.kusadasi.ro/imagini/stele-1.gifhttp://www.kusadasi.ro/imagini/stele-1.gifhttp://www.kusadasi.ro/imagini/stele-1.gif- 309 EUROOferta speciala Bodrum ce include transportul cu avionul de la Bucuresti, transfer, cazare in Dubla Standard pentru 7 nopti cu masa all inclusive la Hotel Sardunya & Petunya Club.
Plecari: 28 Mai


Hotel Golden Age
HOTEL GOLDEN AGE http://www.kusadasi.ro/imagini/stele-1.gifhttp://www.kusadasi.ro/imagini/stele-1.gifhttp://www.kusadasi.ro/imagini/stele-1.gifhttp://www.kusadasi.ro/imagini/stele-1.gif- 309 EUROOferta speciala Bodrum ce include transportul cu avionul de la Bucuresti, transfer, cazare in Dubla Standard pentru 7 nopti cu masa all inclusive la Hotel Golden Age.
Plecari: 28 Mai; 04 Iunie


Hotel Golden Beach
HOTEL GOLDEN BEACH http://www.kusadasi.ro/imagini/stele-1.gifhttp://www.kusadasi.ro/imagini/stele-1.gifhttp://www.kusadasi.ro/imagini/stele-1.gifhttp://www.kusadasi.ro/imagini/stele-1.gif- 319 EUROOferta speciala Bodrum ce include transportul cu avionul de la Bucuresti, transfer, cazare in Dubla Standard pentru 7 nopti cu masa all inclusive la Hotel Golden Beach.
Plecari: 04 Iunie


Hotel Sardunya & Petunya Club
HOTEL SARDUNYA & PETUNYA http://www.kusadasi.ro/imagini/stele-1.gifhttp://www.kusadasi.ro/imagini/stele-1.gifhttp://www.kusadasi.ro/imagini/stele-1.gifhttp://www.kusadasi.ro/imagini/stele-1.gif- 325 EUROOferta speciala Bodrum ce include transportul cu avionul de la Bucuresti, transfer, cazare in Dubla Standard pentru 7 nopti cu masa all inclusive la Hotel Sardunya & Petunya Club.
Plecari: 04 Iunie


Club Blue Dreams Hotel
CLUB BLUE DREAMS HOTEL http://www.kusadasi.ro/imagini/stele-1.gifhttp://www.kusadasi.ro/imagini/stele-1.gifhttp://www.kusadasi.ro/imagini/stele-1.gifhttp://www.kusadasi.ro/imagini/stele-1.gifhttp://www.kusadasi.ro/imagini/stele-1.gif- 349 EUROOferta speciala Bodrum ce include transportul cu avionul de la Bucuresti, transfer, cazare in Dubla Land View pentru 7 nopti cu masa all inclusive la Club Blue Dreams Hotel.
Plecari: 28 Mai


Hotel Lighthouse
HOTEL LIGHTHOUSE http://www.kusadasi.ro/imagini/stele-1.gifhttp://www.kusadasi.ro/imagini/stele-1.gifhttp://www.kusadasi.ro/imagini/stele-1.gifhttp://www.kusadasi.ro/imagini/stele-1.gif- 445 EUROOferta speciala Bodrum ce include transportul cu avionul de la Bucuresti, transfer, cazare in Dubla Standard pentru 7 nopti cu masa all inclusive la Hotel Lighthouse.
Plecari: 04 Iunie



Nume Hotel
Nr.Stele
Plecari
Tip Masa
Pret

3
28 Mai
Demipensiune
288

4
28 Mai
All inclusive
314

4
28 Mai
All inclusive
325

4
28 Mai; 04 Iunie
All inclusive
325

4
04 Iunie
All inclusive
335

4
04 Iunie
All inclusive
341

5
28 Mai
All inclusive
366

4
04 Iunie
All inclusive
467

Indicativ – CAPPADOCIA  avion  8 zile, 12.09.                                                                                   Plecare 

   ZIUA 2 (mic dejun) In Ankara, vizita Mausoleul lui Atatürk si Muzeul Civilizatiei vechi din Podisul Anatoliei, apoi deplasare in Cappadocia.                                                                                                            Cazare in Cappadocia (Nevsehir-Derinkuyu).
ZIUA 3 Deplasare la Uchisar - panorama asupra vaii plina de formatiuni vulcanice de impresionante si felurite forme. La Kaymakli se viziteaza orasul subteran.                                                                                      Cazare in Cappadocia (Nevsehir-Derinkuyu).
ZIUA 4 (mic dejun). La Goreme se viziteaza bisericile crestine, pictate si cioplite in stanca. Transfer la aeroport. Prezentare la imbarcare, ora 19.40. Ora 20.40 - decolare din Ayseri, sosire ora 22.10 in Istanbul. Tur Istanbul cu autocarul – se traverseaza Stramtoarea Bosfor pe cele 2 poduri din Europa spre Asia si invers. Transfer la hotel.                              Cazare in Istanbul.
ZIUA 5 (mic dejun). Dimineata, optional (3 € pentru ghidul local), tur pietonal: Moscheea Albastra, Palatul Topkapi (Palatul, Haremul Sultanului, Tezaurul), Muzeul Sfanta Sofia si Hipodromul. Dupa amiaza timp liber -  shopping in Marele Bazar. Optional (35 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inainte de plecare sau 45 € - daca se achita in excursie), seara turceasca (include: transport, cina si program artistic).                                                                                                                                                    Cazare in Istanbul.
ZIUA 6 (mic dejun). Dimineata, optional (40 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inainte de plecare sau 50 € - daca se achita in excursie) plimbare pe Marea Marmara la Buyuk Ada -  Insula Printului (include: transport local – tramvai + vapor, turul insulei cu trasura si pranz). Dupa amiaza–shopping in Istanbul.                                Cazare in Istanbul.
ZIUA 7 (mic dejun). Dimineata, optional (aprox. 2 €), deplasare (aprox. 15 min.) cu ferry boat-ul din Europa in Asia (coborare pe malul asiatic), apoi din nou cu ferry boat-ul pe partea europeana. Optional (aprox. 3 €) croaziera pe Bosfor. Optional, deplasare (tramvai) la Palatul Dolmabahce. Dupa vizita palat, timp liber - shopping.                 Cazare in Istanbul.
ZIUA 8 - Duminica (mic dejun). Timp liber – shopping. Transfer la aeroport .Prezentare la imbarcare, ora 14.55. Decolare ora 16.55. Sosire, Bucuresti - Aeroportul Otopeni, ora 18.20.
PRET (include tur Istanbul in valoare de 20€): 404 .
Obs. - pretul (20 €) la tur by night Istanbul este stabilit prin comparatie cu pretul practicat de agentiile de turism locale.
Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).                                       Supliment single 90 €.
La inscriere se achita minim 200 €.                                       Copiii sub 12 ani (neampliniti) cazati in tripla au o reducere 30 €.
Grup minim 25 turisti.                                             Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:    ·  servicii ghid roman si ghid local in Ankara;
·          transport cu avion Bucuresti – Istanbul – Ankara / Kayseri - Istanbul - Bucuresti ;
·          7 cazari cu mic dejun bufet in hoteluri de 3 ***.
Pretul nu include :
·          biletele de intrare pr. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea ;
·          taxe aeroport/securitate, transfer aeroport–hotel–aeroport si comision , total = 175 € (se achita la agentia din Romania).
Hotel 3***-  Hotel NO NAME 3***- situat  in Istanbul, zona Grand Bazar-Sf Sofia-Palatul Topkapî-Moscheea Albastra.                                                                                                                                                                      www. 
 Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(odata cu avansul) prin care se restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare)  imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.Acte necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii.                             

Indicativ – ISTANBUL  avion  5 zile, data plecarii      Plecari: 26.05, 11.08, 25.08, 8.09, 29.09.
   ISTANBUL    5  zile
     EUROPA  -  STRAMTOAREA BOSFOR  -  ASIA
ZIUA 1 Miercuri, ora 9.00 - intalnire cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni- check in Turkish  pentru destinatia Istanbul. Ora 10.45 decolare, sosire 12.10 la Istanbul. Tur Istanbul cu autocarul – se traverseaza Stramtoarea Bosfor pe cele 2 poduri din Europa spre Asia si invers. Transfer la hotel. Timp liber.                                                 Cazare in Istanbul.
ZIUA 2 (mic dejun). Dimineata, optional (3 € pentru ghidul local), tur pietonal: Moscheea Albastra, Palatul Topkapi (Palatul, Haremul Sultanului, Tezaurul), Muzeul Sfanta Sofia si Hipodromul. Dupa amiaza timp liber -  shopping in Marele Bazar. Optional (35 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inainte de plecare sau 45 € - daca se achita in excursie), seara turceasca (include: transport, cina si program artistic).                                                                                                                                           Cazare in Istanbul.
ZIUA 3 (mic dejun). Dimineata, optional (40 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inainte de plecare sau 50 € - daca se achita in excursie) plimbare pe Marea Marmara la Buyuk Ada -  Insula Printului (include: transport local – tramvai + vapor, turul insulei cu trasura si pranz). Dupa amiaza–shopping in Istanbul.                                Cazare in Istanbul.
ZIUA 4 (mic dejun). Dimineata, optional (aprox. 2 €), deplasare (aprox. 15 min.) cu ferry boat-ul din Europa in Asia (coborare pe malul asiatic), apoi din nou cu ferry boat-ul pe partea europeana. Optional (aprox. 3 €) croaziera pe Bosfor. Optional, deplasare (tramvai) la Palatul Dolmabahce. Dupa vizita palat, timp liber - shopping.                 Cazare in Istanbul.
ZIUA 5 Duminica (mic dejun). Timp liber. Transfer la aeroport .Prezentare la imbarcare, ora 14.55. Decolare ora 16.55. Sosire Bucuresti Aeroportul Otopeni ora 18.20.
PRET (include tur Istanbul in valoare de 20 ):  270 -hotel 4*
Obs. - pretul (20 €) la tur Istanbul este stabilit prin comparatie cu pretul practicat de agentiile de turism locale.
Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).                                     Supliment single 90 € - 3*/ 130 € - 4*.
La inscriere se achita minim 150 €.                                       Copiii sub 12 ani (neampliniti) cazati in tripla au o reducere 20 €.
Grup minim 25 turisti          Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:    ·  servicii ghid roman ;
·          transport cu avion Bucuresti – Istanbul – Bucuresti ;
·          4 cazari cu mic dejun bufet.
Pretul nu include :
·          biletele de intrare pr. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea ;
·          taxe aeroport/securitate, transfer aeroport–hotel–aeroport si comision , total = 135 € (se achita la agentia din Romania).
Hotel  GRAND ONS 3***- situat in zona Grand Bazar-Sf Sofia-Palatul Topkapî-Moscheea Albastra.
Hotel  CARLTON 4****- situat in zona Grand Bazar-Sf Sofia-Palatul Topkapî-Moscheea Albastra.
Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(odata cu avansul) prin care se restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare)  imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.Acte necesare : pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii. Asigurarea medicala e obligatorie.
TURCIA - CAPPADOCIA    8  zile
ISTANBUL - ANKARA
EUROPA  -  STRAMTOAREA BOSFOR  -  ASIA
ZIUA 1 - Duminica, ora 9.00 - intalnire cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni- check in Turkish  pentru destinatia Istanbul. Ora 10.45 decolare, sosire 12.10 la Istanbul. Ora 13.00 decolare. Sosire in Ankara. Ora 14.05. Tur (3 ore) Ankara cu autocar si ghid local.                                                                                                                                           Cazare in Ankara.
ZIUA 2 (mic dejun) In Ankara, vizita Mausoleul lui Atatürk si Muzeul Civilizatiei vechi din Podisul Anatoliei, apoi deplasare in Cappadocia.                                                                                                            Cazare in Cappadocia (Nevsehir-Derinkuyu).
ZIUA 3 Deplasare la Uchisar - panorama asupra vaii plina de formatiuni vulcanice de impresionante si felurite forme. La Kaymakli se viziteaza orasul subteran.                                                                       Cazare in Cappadocia (Nevsehir-Derinkuyu).
ZIUA 4 (mic dejun). La Goreme se viziteaza bisericile crestine, pictate si cioplite in stanca. Transfer la aeroport. Prezentare la imbarcare, ora 19.40. Ora 20.40 - decolare din Ayseri, sosire ora 22.10 in Istanbul. Tur Istanbul cu autocarul – se traverseaza Stramtoarea Bosfor pe cele 2 poduri din Europa spre Asia si invers. Transfer la hotel.                              Cazare in Istanbul.
ZIUA 5 (mic dejun). Dimineata, optional (3 € pentru ghidul local), tur pietonal: Moscheea Albastra, Palatul Topkapi (Palatul, Haremul Sultanului, Tezaurul), Muzeul Sfanta Sofia si Hipodromul. Dupa amiaza timp liber -  shopping in Marele Bazar. Optional (35 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inainte de plecare sau 45 € - daca se achita in excursie), seara turceasca (include: transport, cina si program artistic).                                                                                                                                                    Cazare in Istanbul.
ZIUA 6 (mic dejun). Dimineata, optional (40 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inainte de plecare sau 50 € - daca se achita in excursie) plimbare pe Marea Marmara la Buyuk Ada -  Insula Printului (include: transport local – tramvai + vapor, turul insulei cu trasura si pranz). Dupa amiaza–shopping in Istanbul.                                Cazare in Istanbul.
ZIUA 7 (mic dejun). Dimineata, optional (aprox. 2 €), deplasare (aprox. 15 min.) cu ferry boat-ul din Europa in Asia (coborare pe malul asiatic), apoi din nou cu ferry boat-ul pe partea europeana. Optional (aprox. 3 €) croaziera pe Bosfor. Optional, deplasare (tramvai) la Palatul Dolmabahce. Dupa vizita palat, timp liber - shopping.                 Cazare in Istanbul.
ZIUA 8 - Duminica (mic dejun). Timp liber – shopping. Transfer la aeroport .Prezentare la imbarcare, ora 14.55. Decolare ora 16.55. Sosire, Bucuresti - Aeroportul Otopeni, ora 18.20.
PRET (include tur Istanbul in valoare de 20€): 385 €.Obs. - pretul (20 €) la tur by night Istanbul este stabilit prin comparatie cu pretul practicat de agentiile de turism locale. Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).                                       Supliment single 90 €. La inscriere se achita minim 200 €.                                       Copiii sub 12 ani (neampliniti) cazati in tripla au o reducere 30 €.  Grup minim 25 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.                                                                                                                                                  PRETUL INCLUDE:    ·  servicii ghid roman si ghid local in Ankara;
·          transport cu avion Bucuresti – Istanbul – Ankara / Kayseri - Istanbul - Bucuresti ;
·          7 cazari cu mic dejun bufet in hoteluri de 3 ***.
Pretul nu include :
·          biletele de intrare pr. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea ;
·          taxe aeroport/securitate, transfer aeroport–hotel–aeroport si comision , total = 175 € (se achita la agentia din Romania).
Hotel 3***-  Hotel NO NAME 3***- situat  in Istanbul, zona Grand Bazar-Sf Sofia-Palatul Topkapî-Moscheea Albastra.                                                                                                                                                                      www. 
 Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(odata cu avansul) prin care se restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare)  imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.Acte necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii   Asigurarea medicala e obligatorie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Lumea Zeta

Meteo, Bioritm, Horoscop

Stiri turism

Free Website templatesSEO Web Design AgencyMusic Videos Onlinefreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates